Home
01 | 08 | 2014
Menu
''DON'' - Demokratija-Organizovanje-Napredak
Radio emisija i info štand u Novom Gradu

Gostijući u programu radija "Novi Grad", predstavnik Udruženja "DON", upoznao je građane Novog Grada o njihovim potrošačkim pravima i koracima koje je potrebno učiniti da bi ih ostvarili. Istog dana 16.05.2014. godine organizovan je info štand u Novom Gradu. Na štandu su članice Udruženja "Zlatne ruke" iz Novog Grada, djelile informativni materijal o potrošačkim pravima.

 Fotografije možete pogledati u galeriji

 
Info štand i radio emisija u Kozarskoj Dubici

Udruženje građana "DON" je organizovalo 14.05.2014. godine u Kozarskoj Dubici, info štand, na kojem su članice Udruženja "DAR" iz Kozarske Dubice dijelile promotivni materijal građanima. Štand je organizovan u sklopu projekta "Edukacija potrošača prijedorske regije o potrošačkim pravima", a njegova svrha je da se građani informišu o svojim potrošačkim pravima i načinu ostvarivanja istih. Isti dan organizovana je i radio emisija posvećena zaštiti prava potrošača.

Fotografije možete pogledati u galeriji
 
"Šta potrošači treba da znaju" u MZ Brezičani

Dana 30.04.2014. godine održano predavanje o potrošačkim pravima u mjesnoj zajednici Brezičani.

 

Fotografije možete pogledati u galeriji

 
"Šta potrošači treba da znaju" u MZ Ljubija i Tukovi

Dana 24.04.2014., u Mjesnoj zajednici Ljubija, održano prvo u nizu predavanja o potrošačkim pravima. Dana 25.04.2014. godine, u mjesnoj zajednici Tukovi održana predavanja na temu prava potrošača. Predavanja se organizuju u sklopu projekta "Edukacija potrošača prijedorske regije o potrošačkim pravima" koji je podržan od strane Ministarstva trgovine i turizma Vlade RS.

 

Fotografije možete pogledati u galeriji

 
"Šta potrošači treba da znaju" u MZ Hambarine i Raškovac

Dana 29.04.2014. godine održano predavanje o potrošačkim pravima u mjesnoj zajednici Hambarine, a 08.05.2014. u MZ Raškovac.

 

Fotografije možete pogledati u galeriji

 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 3 od 44
Linkovi
Online
Imamo 1 gost na mreži
Broj posjeta