Home
24 | 04 | 2014
Menu
''DON'' - Demokratija-Organizovanje-Napredak
Pisanje prijedloga projekta i organizaciono upravljanje

Dana 10. i 17. 02.2014. u sklopu projekta ”Obuči sebe da pomogneš drugima II“ koji se provodi na području Novog Grada,  održana je edukacija za nezaposlena lica sa područja Opštine na temu  „Pisanje prijedloga projekta i organizaciono upravljanje“, koja je izazvala pažnju šire javnosti. Naime pored polaznika grupe predavanju su prisustvovali i predstavnici JU KOC-a (Javna ustanova Kulturno Obrazovni Centar) i teatar Scena iz Novog Grada. Na ovaj način postepeno se ostvaruje iskazana potreba zajedničke saradnje i jačanja kapaciteta predstavnika NVO-a i javnog sektorora u oblasti namicanja sredstava i održivosti rada istih.

Projekat “Obuči sebe da pomogneš drugima II” realizuje se u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III LOD III“  kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura u Novom Gradu.

Fotografije možete vidjeti OVDJE

 
Sastanak članova Kluba tražitelja posla

19.03.2014 godine, održan je šesti po redu sastanak članova Kluba tražitelja posla. Na dnevnom redu našla se uobičajena problematika nezaposlenosti, nedostatka informacija o slobodnim radnim mjestima i sl.

Klub tražitelja posla održava se u okviru projekta “Građanski centar” koji finansira EU kroz IPA program prekgranične saradnje Hrvatska BiH.

Fotografiej možete pogledati OVDJE

 
Godišnja Skupština "DON-a" - 15 godina rada

Dana 28.02.2014. godine Udruženje građana "DON" je održalo Godišnju Skupštinu i obilježilo 15 godina rada. Članovima Skupštine i gostima prezentovan je rad u prošloj godini i najavljeni planovi za ovu godinu. Takođe je najavljeno otvaranje Socijalnog preduzeća u sklopu "DON-a" pod nazivom "DONino", koje će se baviti proizvodnjom pamučnih pelena za djecu i odrasle. Zahvaljujemo se svima na čestitkama povodom 15 godina rada i obećavamo još bolje rezultate u budućnosti za dobrobit šire zajednice.

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Radionica pirografije

Danas (26.02.2014) je u Građanskom centru u Prijedoru održana druga po redu radionica pirografije.

 Radionica se organizuje u okviru projekta "Građanski centar" koji finansira EU kroz IPA program prekogranične saradnje Hrvatska - BiH 2007-2013.

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Radionica pirografije u Građanskom centru

19.02.2014 godine u Građanskom centru u Prijedoru održana je radionica "pirografija". Kreativna radionica izrade suvenira ovom tehnikom je sedamnaesta u nizu radionica koje se provode u okviru projekta "Građanski centar" koji finansira EU kroz IPA program prekogranične saradnje HR - BiH 2007-2013.

Sljedeća radionica pirografije održaće se 25.02.2014 godine., (utorak). Svi zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 052/232-155 u UG "DON"

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 3 od 38
Linkovi
Online
Imamo 4 gostiju na mreži
Broj posjeta