Home
24 | 04 | 2014
Menu
''DON'' - Demokratija-Organizovanje-Napredak
Novogodišnji Sajam Građanskog centra DON

U periodu 27-30 decembar 2013 godine na trgu Majora Zorana Karlice (ispred Patrije) u Prijedoru odrzaće se Novogodišnji Sajam Građanskog centra DON gdje ce se prezentovati novogodišnji suveniri koje su radili članovi centra te vršiti promocija projekta i prodaja novogodišnjih ukrasa građanima našeg grada.

 Pozivamo vas da posjetite Sajam i u razgovoru sa našim volonterima saznate vise o uslugama koje nudi Gradjanski centar DON, te postanete naš član.

 Ova aktivnost sastavni je dio projekta "Građanski centar" koji finansira Evropska unija kroz IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercerovina 2007-2013

 
Radionica novogodišnjih suvenira

Danas 18.12.2013 god, smo radionicu građanskog centra pretvorili u novogodišnju radionicu i izrađivali novogodišnje suvenire...pripremajući ih za predstojećii sajam. Ovo je 10. u nizu radionica Građanskog centra gdje su članovi mogli da nauče kako napraviti novogodišnje ikebane, aranžmane i kako svečano i praznično ukrasiti već napravljene proizvode.

 

Ova aktivnost sastavni je dio projekta "Građanski centar" koji finansira Evropska unija kroz IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercerovina 2007-2013.

 

 

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Forum u okviru projekta Građanski centar

Aktivni građani i civilno društvo za razvoj lokalne zajednice

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava u našem gradu je održan forum pod nazivom "Aktivni građani i civilno društvo za razvoj lokalne zajednice" koji je okupio brojne goste iz susjednih gradova i zemalja iz okruženja. Potaknuti uključivanje građana u procese odlučivanja i identifikovati nove modele za aktivno uključivanje građana na lokalnom nivou bio je cilj foruma.

Predsjednik Skupštine grada Prijedora G. Sead Jakupović i G. Đorđo Jež iz Savjeta Mjesnih zajednica obratili su se građanima. Forumu su prisustvovali partneri iz Ključa, predstavnici Mjesnih zajednica grada Prijedora, Udruženja građana iz Prijedora, Sanskog Mosta, Kozarske Dubice, Novog Grada, gosti iz Srbije i Mađarske, članovi građanskog centra, i ostali građani grada Prijedora i ostalih gradova u BiH.

Ovaj forum sastavni je dio projekta "Građanski centar" koji finansira Evropska unija kroz IPA Program prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercerovina 2007-2013.

 

  Fotografije možete pogledati OVDJE

 

 
Klub trazitelja posla

Danas (11.12.2013, srijeda) održan je drugi sastanak Kluba tražitelja posla!

Ovo je dio aktivnosti koji se provodi u okviru projekta „Građanski centar“ koji finansira Evropska unija kroz IPA program prekogranične saradnje Hrvatska – BiH 2007 – 2013. Projekat u BiH realizuje Udruženje građana „DON“ iz Prijedora i u Hrvatskoj Udruga IKS iz Petrinje.

Svi zainteresirani se mogu javiti na brojeve telefona 052/232-155 (Udruženje građana "DON") ili neka dođu lično u Građanski centar, Miloša Obrenovića 18a, Prijedor, od 8 do 16 sati.

 Fotofrafije možete pogledati OVDJE

 
Republička nagrada za poseban doprinos u razvoju volontiranja u RS

5. decembra povodom  međunarodnog dan volontiranja , na centralnoj manifestaciji koju je organizovalo Ministarstvo porodice, omladine i sporta u saradnji sa Fondom "Dr Milan Jelić", Programom "Volonteri UN", gradom Banjaluka i Omladinskim savjetom Republike Srpske, uručene su republičke nagrade za poseban doprinos razvoju volontiranja u Republici Srpskoj, Udruženju “DON” iz Prijedora i Saši Karaliću.

 

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 7 od 38
Linkovi
Online
Imamo 3 gostiju na mreži
Broj posjeta