Home
23 | 07 | 2014
Menu
''DON'' - Demokratija-Organizovanje-Napredak
Radionica pirografije

Danas (26.02.2014) je u Građanskom centru u Prijedoru održana druga po redu radionica pirografije.

 Radionica se organizuje u okviru projekta "Građanski centar" koji finansira EU kroz IPA program prekogranične saradnje Hrvatska - BiH 2007-2013.

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Radionica pirografije u Građanskom centru

19.02.2014 godine u Građanskom centru u Prijedoru održana je radionica "pirografija". Kreativna radionica izrade suvenira ovom tehnikom je sedamnaesta u nizu radionica koje se provode u okviru projekta "Građanski centar" koji finansira EU kroz IPA program prekogranične saradnje HR - BiH 2007-2013.

Sljedeća radionica pirografije održaće se 25.02.2014 godine., (utorak). Svi zainteresovani mogu da se jave na broj telefona 052/232-155 u UG "DON"

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Treći sastanak projektnog tima BiH – RH

13.02.2014 u Prijedoru održan je treći po redu sastanak projektnog tima BiH- RH u okviru projekta "Građanski centar" koji finansira EU kroz IPA program prekogranične saradnje RH-BiH 2007-2013. Sastanku su prisustvovali partneri iz Hrvatske, Udruge IKS iz Petrinje i PGP Sisak, i partneri iz BiH, udruženje "ključ budućnosti " iz Ključa i UG DON" Prijedor.

 Projekat “Građanski centar” finansira Evropska unija kroz predpristupni program pomoći (IPA) u okviru prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007-2013.

Fotografije možete pogledati u galeriji

 
Namicanje sredstava i javno zagovaranje

Dana 11.02.2014. I 12.02.2014. u sklopu projekta " Liderstvom do zapošljavanja II" održana je druga dvodnevna edukacija za Nevladine organizacije sa područja opštine Kozarska Dubica, na temu"Namicanje sredstava I javno zagovaranje”.

Projekat “Liderstvom do zapošljavanja II” realizuje se u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III LOD III“  kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura u Kozarskoj Dubici.

 

Fotografije možete pogledati OVDJE

 
Radionica pisanja prijedloga projekta u Novom Gradu

Dana 10.02.2014. u sklopu projekta ”Obuči sebe da pomogneš drugima II“ koji se provodi na području Novog Grada,  održana je edukacija za nezaposlena lica sa područja Opštine na temu  „Pisanje prijedloga projekta i organizaciono upravljanje“, koja je izazvala pažnju šire javnosti. Naime pored polaznika grupe predavanju su prisustvovali i predstavnici JU KOC-a (Javna ustanova Kulturno Obrazovni Centar) i teatar Scena iz Novog Grada. Na ovaj način postepeno se ostvaruje iskazana potreba zajedničke saradnje i jačanja kapaciteta predstavnika NVO-a i javnog sektorora u oblasti namicanja sredstava i održivosti rada istih.

Projekat “Obuči sebe da pomogneš drugima II” realizuje se u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III LOD III“  kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura u Novom Gradu.

 Fotografije možete pogledati OVDJE

 
« PočetakPrethodna12345678910SledećaKraj »

Strana 9 od 43
Linkovi
Online
Imamo 3 gostiju na mreži
Broj posjeta